Girofinques Interiorisme
FILOSOFIA        ESTUDI        PROJECTES        SISTEMES DE TREBALL        PREMSA        CONTACTE

PROJECTES

« Tornar

Nom del projecte: Terrassa d'Àtic a Girona
Descripció:
En aquest projecte els clients ens van demanar que els hi fessim un espai multifuncional, ordenat i acollidor. Un espai on poder sopar amb els amics, on poder pendre el sol i un lloc on relaxar-se, llegir o parlar una estona a la fresca.
Primer vam impermeabilitzar be el terra per evitar filtracions al pis de sota (amb tanta planta i tant de reg, vam preferir fer-ho). Després vam optar per instal.lar un paviment de fusta tecnològica que és molt resistent a les taques i a la intempèrie. Amb el mateix material vam folrar les parets i la barana per donar uniformitat a tot l'espai, així, opticament es veu tot més ordenat i més gran.
La barana te una doble funció: la de protegir de l'altura i alhora fa de jardinera. Així tenim totes les plantes unifiades en un lloc, ordenades i amb reg automàtic.
Sota la jardinera vam instal.lar una tira de led que a la nit ens fa una llum d'ambient molt càlida i agradable. Aquesta llum es veu reflexada en les pedretes de marmolina blanques que vam posar per decorar i alhora potenciar l'efecte d'aquesta llum.« Tornar
Girointeriors by Girofinques | Pl. Marquès de Camps, 11 baixos | 17001 Girona | Tel. +34 972 22 46 68 - Mob. +34 629 83 44 70 / 667 579 217