Política de cookies

El lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació que ajuda a optimitzar la seva visita a les nostres pàgines. No s'utilitzaran les cookies per recollir informació de caràcter personal. Vostè pot permetre el seu ús o rebutjar-lo, també pot canviar la seva configuració sempre que ho desitgi. Trobareu més informació a la nostra Política de cookies.

Panell configuració de cookies

A través d'aquest tauler de control podràs configurar les cookies que aquesta pàgina web utilitza. Algunes d'aquestes són essencials per al funcionament correcte de la pàgina, mentre que altres ens ajuden a millorar la seva experiència al proporcionar informació sobre com es fa servir el lloc. Trobareu més informació a la nostra Política de cookies.


Estrictament necessàries
Els ajustos estrictament necessaris per al funcionament de la pàgina web queden exempts de la directiva europea i no es poden desactivar.

Google Analytics
Les cookies analítiques ens ajuden a millorar el nostre lloc web al recopilar i reportar informació sobre el seu ús.

Girofinques Interiorisme
FILOSOFIA        ESTUDI        PROJECTES        SISTEMES DE TREBALL        PREMSA        CONTACTE

PROJECTES

« Tornar

Nom del projecte: GIAH. Consultori ginecologic. Clinica Bofill.
Descripció:
Un consultori ginecològic dirigit per quatre doctores i destinat a un públic únicament i exclusivament femení ens va donar les pistes de com voliem que fos aquest espai. Estava clar que no voliem unes consultes mèdiques d'estètica freda i impersonal si no que voliem crear un lloc especial amb una bona dosis d'exclusivitat, feminitat i glamour. Volíem crear un espai acollidor, relaxant i càlid però al mateix temps funcional i pràctic.

Amb una paleta de colors en tons sorra i or en les zones comunes, juntament amb una il.luminació molt acurada, hem aconseguit transmetre una sensació de confort i bellesa sofisticada, creant així una atmosfera molt personal que fa que les clientes se sentin còmodes i com a casa. Un ambient que ajudi a relaxar la tensió prèvia a la visita de l'especialista durant l'espera.

Un dels reptes d'aquest projecte era aconseguir un espai còmode i de fàcil circulació. Ens vam trobar davant d'una distribució excessivament compartimentada on la solució que vam aplicar va ser la d'oxigenar una oficina fosca i plena d'espais petits i obrir-la a la llum i l'exterior. Ha estat un exercici de neteja, obertura i ordre. L'objectiu era optindre espais ben proporcionats, càlids i personals, on la llum natural fos present en la majoria d'ells.

Una amplia i lluminosa recepció ens comunica amb un generòs passadís que ens distribueix els usos principals d'aquest local: zona d'espera, despatxos, sales de corretges, sala d'ús privat, esterilització i bany. Aquests espais es van succeïnt ordenadament al llarg d'aquest passadís on unes de tires de llum verticals situades al costat de cada porta confereixen un ritme addicional a l'espai.

Un altre requisit del projecte era el de donar un caracter únic i personal a cada despatx. Cada una de les doctores tenen una personalitat, gustos i necessitats molt diferents i volien que aquests es reflectissin en el seu espai de treball. Així doncs, cada un dels quatre despatxos mèdics tenen una estètica totalment diferent però la mateixa distribució i usos: zona de consulta, zona mèdica i bany. Per donar un caràcter unitari als espais s'ha utilitzat un únic paviment vinílic que imita la fusta de roure envellit. Aquest material, degut a la seva resistència s'ha pogut utilitzar tant a les zones mèdiques com en els banys.

Un altre punt unitari és el mobiliari blanc brillant utilitzat en tots els espais mèdics i de recepció. Aquest mobiliari ha estat dissenyat íntegrament pel nostre estudi d'interiorisme. Aquest es va plantejar en blanc brillant, un to fred que contrasta amb la calidesa del paviment. Per donar sensació de lleugeresa, els mobles tenen una llum indirecta a base de tires de led que aporta sensació d'ingravidesa.

Apostem per un espai simple i càlid amb un escenari neutral on el mobiliari que hem dissenyat, guanya protagonisme. Entre aquestes peces destaquen el taulell i el llarguíssim moble perimetral que recorre tot el local i que té la doble funció d'emmagatzematge i d'aïllant acústic i tèrmic.

Els colors corporatius són el blanc i l'or. Amb això preteníem connectar dos mons, el metge: fred, funcional ... amb el femení: sofisticat, càlid .... Així doncs, tant el panelat de l'entrada com el moble de la recepció s'han realitzat en laca blanc brillant amb uns tocs d'or que donen un punt de feminitat i sofisticació a tot l'espai. I com a últim apunt, el simbolisme de la lluna que apareix tant en el punt de la “i” de GIAH, com en els quadres que vam fer pintar especialment per aquest espai. La lluna com a reflex del cicle i del mon femení.


































































« Tornar
Girointeriors by Girofinques | Pl. Marquès de Camps, 11 baixos | 17001 Girona | Tel. +34 972 22 46 68 - Mob. +34 629 83 44 70 / 667 579 217 - Política de cookies