Política de cookies

El lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació que ajuda a optimitzar la seva visita a les nostres pàgines. No s'utilitzaran les cookies per recollir informació de caràcter personal. Vostè pot permetre el seu ús o rebutjar-lo, també pot canviar la seva configuració sempre que ho desitgi. Trobareu més informació a la nostra Política de cookies.

Panell configuració de cookies

A través d'aquest tauler de control podràs configurar les cookies que aquesta pàgina web utilitza. Algunes d'aquestes són essencials per al funcionament correcte de la pàgina, mentre que altres ens ajuden a millorar la seva experiència al proporcionar informació sobre com es fa servir el lloc. Trobareu més informació a la nostra Política de cookies.


Estrictament necessàries
Els ajustos estrictament necessaris per al funcionament de la pàgina web queden exempts de la directiva europea i no es poden desactivar.

Google Analytics
Les cookies analítiques ens ajuden a millorar el nostre lloc web al recopilar i reportar informació sobre el seu ús.

Girofinques Interiorisme
FILOSOFIA        ESTUDI        PROJECTES        SISTEMES DE TREBALL        PREMSA        CONTACTE

PROJECTES

« Tornar

Nom del projecte: Showroom Resol
Descripció:
En aquest projecte se’ns va demanar que amb poc pressupost adeqüèssim i donéssim un canvi d’imatge a un showroom de 400 m2 d’una empresa dedicada al disseny i fabricació de mobiliari plàstic pel sector de l’hosteleria i el contrac.

En la primera fase de la nostra intervenció hem redistribuït aquest espai en dos parts separades jugant amb un nivell de terra diferent tant pel seu tractament com pel seu us encara que en constant relació visual i física.

Zona 1: La part superior exposa el producte de “garden”. Aquí el terra és de gespa artificial i la il.luminació serà suau i amb llums indirectes col.locades a terra, simulant la il.luminació exterior dels jardins i terrasses on llums i ombres jugaran un paper important.

Zona 2: La part inferior, més gran, la destinarem a la part de mobiliari de disseny (Barcelona Dd) on s’exposarà el mobiliari creat per prestigiosos dissenyadors internacionals com són Josep Lluscà o Joan Gaspar. Aquí el terra és de formigó lliscat i el producte s’exposarà sobre palets ubicats a la part central, o sobre uns carros de ferro amb rodes que ens facilitaran la mobilitat del producte (si cal portar-lo en els mateixos carros a fires o moure la seva ubicació dins del showroom segons les coleccions que vagin sortin).

Els palets centrals, ens ajudaran a reorganitzar la circulació dins l’espai fent que el visitant doni tota la volta per exposició mirant, provant i tocant les cadires, taules i butaques còmodament.

Aquestes dos part estan unides per uns esgraons amb una doble funció: una com a espai expositiu i l’altre com a grades on visitants, comercials i clients podran seure els dies que s’hi facin xerrades i presentacions de producte. Està pensat com a espai versàtil i com a eina de treball de comercials, dissenyadors i treballadors en general.
Aquest espai es troba al costat de la fàbrica i per tant van decidir donar-li un caràcter totalment industrial apostant per materials com el formigó, el ferro i el vidre.
D’aquesta manera, l’espai expositiu és l’expressió de totes les etapes del procés industrial: el disseny (espai obert utilitzant pintura negra i vermella com el logotip del producte Dd), la fabricació (utilitzant materials industrials com el formigó i el ferro), el seu transport (utilitzant els palets i les gàbies de ferro per l’exposició del mobiliari) i el seu us (amb la utilització de les grades i cadires en les xerrades i presentacions).

El nostre disseny pretén potenciar el concepte de receptacle neutre per mostrar en essència el que allà s’hi fabrica, exposant les peces acabades de sortir de fàbrica. Vam decidir mostrar el producte sobre palets reutilitzats de la mateixa fàbrica, per tal d’enfatitzar l’esperit existent darrera de la fabricació i embalatge dels mobles. El llistonat dels palets ens dona un joc de textures molt càlid i natural, aquest color de la fusta sense tractar, encaixa molt be i dona el punt d’atenció al color dels productes de Resol.

En quant als colors de les parets, les vam pintar de gris molt fosc per tal de retallar visualment l’alçada del sostre i també per donar més protagonisme als colors i formes de les cadires. I de vermell per recordar al color corporatiu del mobiliari de disseny Dd.

Espai dissenyat juntament amb Jordi Dalmau.


        - resol-planta-alcats.pdf
- resol-presentacio.pdf
- resol-hall.pdf



































« Tornar
Girointeriors by Girofinques | Pl. Marquès de Camps, 11 baixos | 17001 Girona | Tel. +34 972 22 46 68 - Mob. +34 629 83 44 70 / 667 579 217 - Política de cookies