Política de cookies

El lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació que ajuda a optimitzar la seva visita a les nostres pàgines. No s'utilitzaran les cookies per recollir informació de caràcter personal. Vostè pot permetre el seu ús o rebutjar-lo, també pot canviar la seva configuració sempre que ho desitgi. Trobareu més informació a la nostra Política de cookies.

Panell configuració de cookies

A través d'aquest tauler de control podràs configurar les cookies que aquesta pàgina web utilitza. Algunes d'aquestes són essencials per al funcionament correcte de la pàgina, mentre que altres ens ajuden a millorar la seva experiència al proporcionar informació sobre com es fa servir el lloc. Trobareu més informació a la nostra Política de cookies.


Estrictament necessàries
Els ajustos estrictament necessaris per al funcionament de la pàgina web queden exempts de la directiva europea i no es poden desactivar.

Google Analytics
Les cookies analítiques ens ajuden a millorar el nostre lloc web al recopilar i reportar informació sobre el seu ús.

Girofinques Interiorisme
FILOSOFIA        ESTUDI        PROJECTES        SISTEMES DE TREBALL        PREMSA        CONTACTE

PROJECTES

« Tornar

Nom del projecte: Gasolinera Repsol
Descripció:
L'objectiu d'aquest projecte és, d'una banda, modernitzar l'aspecte dels banys d'aquesta benzinera, i de l'altra, i encara més important, fer-la accessible a tothom. Són uns banys que ja tenen uns anys i que presenten algunes deficiències degudes al pas del temps, per tant, cal fer un canvi d'imatge i no només de l'interior, sinó també de l'exterior. Atès que els banys pertanyen a una benzinera de la marca Repsol, hem volgut jugar amb els colors corporatius de l'empresa i utilitzar-los en l'estètica dels banys. Per tant el vermell i el taronja estaran presents en molts detalls.

Aquests dos colors els trobarem en uns originals lavabos de la casa Boing, al rejuntat de les rajoles i al sostre. Les rajoles seran de color gris ciment perquè encara ressaltin més els colors corporatius. La resta dels complements dels banys, seran d'alumini inox.

Però com ja hem dit abans, la raó principal d'aquest projecte és la voluntat de millorar l'accés a tots els usuaris de la benzinera. L'accés als banys és complicat. Aquests no es troben a l'interior de la botiga, sinó que estan a l'exterior i per arribar-hi s'ha de salvar un graó de 11 cm. Això ho solucionarem amb la construcció d'una rampa de pendent molt suau i amb un desnivell del 8%.

Com aquests banys estan a l'exterior, estan exposats a les inclemències del temps i moltes vegades al fort vent típic de la zona. Per protegir l'accés als banys de la pluja i del vent es construirà una marquesina d'acer i vidre que ens ajudarà a mantenir tant la privacitat dels usuaris, com l'estètica d'aquest volum exterior.

D'altra banda, i com a punt final del projecte, hem volgut donar una imatge més amable en tot l'entorn de la gasolinera i hem substituït el paviment de ciment, dur i fred que hi havia i en el seu lloc hem col·locat gespa artifial, papereres, jardineres i bancs on gaudir una estona prenent un gelat o un cafè. El mobiliari d'exterior, també utilitza els colors corporatius de Repsol: vermell i taronja.





























« Tornar
Girointeriors by Girofinques | Pl. Marquès de Camps, 11 baixos | 17001 Girona | Tel. +34 972 22 46 68 - Mob. +34 629 83 44 70 / 667 579 217 - Política de cookies