Política de cookies

El lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació que ajuda a optimitzar la seva visita a les nostres pàgines. No s'utilitzaran les cookies per recollir informació de caràcter personal. Vostè pot permetre el seu ús o rebutjar-lo, també pot canviar la seva configuració sempre que ho desitgi. Trobareu més informació a la nostra Política de cookies.

Panell configuració de cookies

A través d'aquest tauler de control podràs configurar les cookies que aquesta pàgina web utilitza. Algunes d'aquestes són essencials per al funcionament correcte de la pàgina, mentre que altres ens ajuden a millorar la seva experiència al proporcionar informació sobre com es fa servir el lloc. Trobareu més informació a la nostra Política de cookies.


Estrictament necessàries
Els ajustos estrictament necessaris per al funcionament de la pàgina web queden exempts de la directiva europea i no es poden desactivar.

Google Analytics
Les cookies analítiques ens ajuden a millorar el nostre lloc web al recopilar i reportar informació sobre el seu ús.

Girofinques Interiorisme
FILOSOFIA        ESTUDI        PROJECTES        SISTEMES DE TREBALL        PREMSA        CONTACTE

PROJECTES

« Tornar

Nom del projecte: Sala de billar i cinema en una casa particular
Descripció:
Aquesta gran zona de jocs, s’ha portat a terme en el sòtans d’una casa particular de Montfullà.

Els propietaris volien treure rendiment d’una zona morta, adjunta al garatge. El repte era que d’un gran espai de 100m2 pràcticament foscos i semi-soterrats, poguessim fer-ne un lloc agradable i acollidor.

L’espai s’ha dividit en quatre zones perfectament distribuïdes i ordenades: una zona de cine i música, una zona de bar, una zona de billar i una zona de despatx.
Per aconseguir un millor funcionament a la zona de cinema, es va aïllar i acondicionar acústicament tot l’espai. Els materials emprats havien de millorar el rendiment acústic d’aquesta zona i evitar que el so passes a la resta de vivenda ubicada justament a sobre. L’acabat final va ser una doble pell de fusta i vellut que ens cobreix tot l’espai de bar i cinema. Aquests dos materials ens vesteixen l’espai en una seqüència decorativa però a l’hora alternen franges reflectants i absorvents, ideals per un òptim rendiment del so.

A la zona de billar, una de les parts més fosques, hi destaca una gran fotografia que ens ajuda a ampliar i obrir visualment l’espai. La llum del sol que es filtra entre els arbres sembla que ens il.lumini la sala amb una subtil llum natural.

A la zona de despatx es va buscar una solució que aïllés aquest espai de la resta, i són les mateixes lleixes que ens fan de filtre visual a l’hora que ens delimiten físicament una zona de l’altra.

        - sala-jocs.pdf

























« Tornar
Girointeriors by Girofinques | Pl. Marquès de Camps, 11 baixos | 17001 Girona | Tel. +34 972 22 46 68 - Mob. +34 629 83 44 70 / 667 579 217 - Política de cookies