Girofinques Interiorisme
FILOSOFIA        ESTUDI        PROJECTES        SISTEMES DE TREBALL        PREMSA        CONTACTE

ESTUDI


Mª Carmen Martinez de Trincheria (1967). Interiorista, graduada en l’Escola Superior de Disseny d’Olot (Nº Col·legiada 1310), i Llicenciada en Psicologia Industrial per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Eugenia Ymbern (1972), interiorista, graduada en IADE per l'Universitat d'Alcalà.

Obren el seu estudi d’interiorisme desprès de treballar durant molts anys en el món immobiliari i per donar resposta a les necessitats que molts clients demanaven en adquirir una vivenda.

Treballen conjuntament amb col.laboradors externs, especialistes en paisatgisme, il·luminació i disseny gràfic , en la creació d’espais personalitzats i en vetllar pels interessos dels seus clients, estant sempre al corrent de les últimes novetats i tendències per poder oferir els projectes més innovadors i les solucions més òptimes i ajustades als requisits de cada client.

Captar, entendre i recollir les necessitats i les il.lusions dels nostres clients en una relació de confiança és bàsic per convertir cada projecte en una experiència única.
Girointeriors by Girofinques | Pl. Marquès de Camps, 11 baixos | 17001 Girona | Tel. +34 972 22 46 68 - Mob. +34 629 83 44 70 / 667 579 217